Roadmap

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Roadmap

De zoektocht naar jouw droom woning.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

De zoektocht begint!

Na ons kick-off gesprek weten wij wat u als klant wilt. U heeft een mooi moodboard gemaakt waarin al jullie wensen en eisen zijn opgenomen.

Nu gaan wij aan de slag op de woningmarkt.
Zoals bekend pikken wij niet de instapklare woningen ertussen uit. Nee, wij verbouwen alles op maat en naar jouw wensen. Bij de bezichtiging zijn wij erbij om de kansen van de woning uit te leggen aan de hand van verschillende ontwerptekeningen.
Na de bezichtiging krijgt u alle ontwerpen met daarbij een kostenindicatie mee.

U heeft bedenkingstijd tot dat de biedingen binnen moeten zijn.
Enthousiast en is jullie bod geaccepteerd? Dan gaan wij door naar de volgende fase

Woning gevonden! Tijd om te ontwerpen naar jouw wensen

Gefeliciteerd! Je hebt jouw droomwoning aangekocht. Ofwel dit wordt jouw droomwoning ná de verbouwing.

Tot aan de sleuteloverdracht maken we van de verschillende ontwerpen een definitief ontwerp. Samen ontwerpen we een functionele woning met alle facetten die bij jouw wensen passen. In deze fase worden de keuken, sanitair en andere grote aankopen met jou samengesteld en ontworpen.

Nu is het definitief ontwerp compleet. Dit is ook belangrijk voor de kosten. Je krijgt van ons aan de hand van het definitief ontwerp een definitieve begroting.

Langzamerhand zullen grote aankopen worden ingekocht zodat wij na de sleutel overdacht direct kunnen starten met de verbouwing. 

De ontwerpen zijn definitief, de verbouwing kan beginnen

De sleutels zijn binnen, de tekeningen zijn gereed en de planning is vastgesteld. TURNT en partners hebben er zin in om deze unieke verbouwing met succes te realiseren.

In deze fase wordt de stress van het verbouwen volledig uit handen genomen.

We kunnen deze fase zo spannend mogelijk voor jullie maken. Tijdens onze intake vertellen we hier meer over

Verder houden wij in deze fase contact over beslissingen met betrekking tot kleurkeuzes, afwerkingen en andere details.

Het einde van de verbouwing is in zicht en we plannen een afspraak voor de oplevering.  Tijdens de oplevering proosten we op de nieuwe woning en een geslaagd project!

Passend interieur? Ook daarin adviseren wij

Heb je ook advies nodig bij interieurkeuzes? Dan kies je ervoor dat onze interieur styliste ook jouw interieur mag stylen. Een verstandige keuze!

Wij denken al mee over jouw interieur tijdens de ontwerpfase. De interieur styliste combineert kleuren, meubels en decoratieve elementen om een esthetische en functionele woning te creëren.

Zoals gezegd, bij TURNT nemen wij alle zorgen uit handen.

Creativity and innovation are about finding unexpected solutions to obvious problems or finding obvious solutions to unexpected problems.

- REI INAMOTO
Intro

Let's Talk About Your Project.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Play Intro